Referenties

Op deze pagina treft u een aantal van onze referenties aan. Dit zijn klanten van het eerste uur en spreken oprecht over de ervaring die ze met ons als bedrijf hebben.

HSV '72

Hierbij kort mijn mening t.a.v. onze samenwerking wat betreft het maaiwerk dat jullie verrichten voor HSV`72.
Reeds vanaf maaiseizoen 2009 worden door jullie de 2 speelvelden van onze vereniging HSV`72 gemaaid. De combinatie van de kwaliteit die jullie leveren met de flexibiliteit t.a.v. planning wordt door ons op prijs gesteld.
Dat de selectie van SC Varsseveld elk jaar na afloop van onze zomercompetitie gebruik maakt van onze velden geeft aan dat de grasmat in goede staat is en blijft. Indien nodig komen jullie met adviezen t.a.v. onderhoud, graslengte ed.
Het afstemmen van de maaimomenten aan de hand van ons wedstrijdschema verloopt soepel aangezien je goed bereikbaar bent (via mail en telefoon) en bereid bent om waar mogelijk e.e.a. bij te stellen als we bijvoorbeeld wedstrijden moeten verschuiven.

Rest mij om te zeggen;
Op het naar het nieuwe seizoen op de Heelweg!

SB Groenprojecten

Ik heb kennis gemaakt met GMA toen ik als bedrijfsleider bij Meeuwis de Vries hoveniers werkzaam was. Inmiddels ben ik SB Groenprojecten gestart en ook nu werk ik naar volle tevredenheid samen met GMA. De projecten worden vakkundig gemaaid met een goed onderhouden vijfvoudige kooimaaier.

GMA onderhoudt  de gazons bij drie projecten van SB groenprojecten. Er is altijd goed overleg mogelijk met de maaimachinist.

Herwers Hengelo Gld

Sinds 2009, toen jij je bedrijf startte, verzorg jij de maaiwerkzaamheden rondom onze vestiging in Hengelo Gld. Inmiddels doe jij dit voor meerdere vestigingen heb ik begrepen. Ondanks dat ik geen tuinspecialist ben vind ik dat de grasmat er constant keurig bij ligt. Ik krijg deze reactie ook vaak van onze klanten. 
GMA is een flexibel bedrijf. Wanneer er door omstandigheden, bijvoorbeeld een evenement, een keer extra of vervroegd gemaaid moet worden is het met één telefoontje geregeld. 
Ik kan jou bedrijf zeker aan anderen aanbevelen. Het feit dat meerdere van onze vestigingen gebruik maken van jullie service zegt in feite al genoeg.